وکیل ارث > پرسش و پاسخ حقوقی > ارثبردن مرد در عقدموقت
ارثبردن مرد در عقدموقت
بهطورکلی بایدگفت که نه مرد و نه زن در عقدموقت از یکدیگر ارثنمیبرند، اما جهت آگاهی بیشتر در ادامه مقاله با ما همراهباشید.
ازآنجاییکه بهموجب قوانین متعدد و بهخصوص قانون مدنی عقد موقت – صیغه – به رسمیت شناختهشدهاست، بسیاری از افراد اقدام به انجام آن میکنند. و باز بهموجب قانون مرد میتواند هر تعداد که بخواهد زن صیغهای داشتهباشد. مدت صیغه نیز همانطورکه میدانیم محدود به مدت مشخصی است و پس از آن طرفین میتوانند آنرا تمدیدکنند و درصورت عدمتمدید، صیغه پایانمییابد. جهت کسب آشنایی با اینکه آیا زن صیغهای ارثمیبرد؟ کلیک کنید.
آیا مرد از زن صیغهای ارثمیبرد؟
ارثبردن مرد در صیغهموقت
بهطورکلی نکاح موقت با نکاح دائم تفاوتی ندارد و اکثر احکام ازدواج دائم در ازدواج موقت نیز جاری است. ازجمله تفاوتهای مهم این دونوع ازدواج میتوان به شرایط ارثبردن زن و مرد از یکدیگر و همچنین طلاق اشارهکرد. در ازدواج موقت طلاق وجودندارد و آنچه که جایگزین طلاق در این نوع ازدواج میگردد، بذل مدت از جانب مرد یا بذل مهریه توسط زن خواهدبود. که به یکی از این روشها یا پایان مدت صیغه، این ازدواج پایانمیپذیرد.
پرسش و پاسخ ارثبردن مرد در عقدموقت
اگر در مورد ارث بردن مرد در صیغه موقت سوالی دارید ، میتونید از طریق این قسمت سوال خودتون رو مطرح کنید و جواب کارشناسی توسط وکیل پایه یک دادگستری متخصص ارث دریافت کنید.
قانون ارث مرد در عقدموقت
براساس ماده940 از قانون مدنی “زوجین که زوجیت آنها دائمی بوده و ممنوع از ارث نباشند از یکدیگر ارث میبرند.” بنابراین و بهموجب این ماده و سایر مادههای قانونی، در نکاح موقت زن و مرد از یکدیگر ارثنخواهندبرد، حتی اگر این موضوع بین آنها شرطشدهباشد که این شرط باطل بوده و دارای اثر حقوقی نمیباشد.
البته امکان شرط درخصوص نفقه میان زن و شوهر وجوددارد که دراینصورت مرد مکلف به انجام شرط و پرداخت نفقه به زن میباشد. گاهی اوقات با این پرسش مواجهمیشویم که خانم میپرسد، من با مردی صیغه بودهام و چندینبار میان ما رابطه زناشویی واقعشده و در مدت زمان صیغه شوهرم فوتکردهاست. آیا ارث به من تعلقمیگیرد؟
در پاسخ به این سوال همانطور که گفتهشد باید اشارهکرد که ارث نبردن طرفین در صیغه بهطور مطلق است و شرط یا شروط یا استثنائی برای آن درنظرگرفتهنشدهاست. بنابراین از یکدیگر ارثنخواهندبرد هرچند شرطشدهباشد و نزدیکی اتفاقافتادهباشد و موضوعاتی از این قبیل.
ارثبردن زن و مرد در عقدموقت
سایر مطالب مرتبط
مخاطبان سوالات زیر را هم در مورد ارث از ما پرسیده اند و ما به آنها پاسخ داده ایم.
خواندن آنها احتمالا برای شما هم مفید خواهد بود.
مهر و موم ترکه
تماس با وکیل متخصص ارث وکیل ارث > پرسش و پاسخ حقوقی > مهر و موم ترکهمهر و موم ترکه یکی از زیر مجموعههای دعاوی ناشی از ارث، مهر و موم ترکه است. منظور از مهر و موم ترکه هم آن است که، مثلا شخص "الف" فوت میکند؛ و دارای دو فرزند پسر به عنوان ورثه میباشد؛ و هرکدام...
مالیات بر ارث چقدر است؟
وکیل ارث > پرسش و پاسخ حقوقی > مالیات بر ارث چقدر است؟مالیات بر ارث چقدر است؟ مالیات بر ارث افراد متوفی براساس جدول ضرایب و درصدی است؛ که در قانون مالیاتهای مستقیم به آنها پرداختهشدهاست. و تا زمانی که مالیات بر ارث اموال متوفی پرداخت نگردد؛ سازمان ثبت اسناد و...
مالیات بر ارث چیست؟
وکیل ارث > پرسش و پاسخ حقوقی > مالیات بر ارث چیست؟مالیات بر ارث چیست؟ براساس قانون اگر فردی که فوت نماید، و اموالی از خود به جای گذاشتهباشد، این اموال باید میان ورثه وی تقسیمگردد. اولین قدم جهت امکان تقسیم این اموال این است که ورثه یا یکی از آنها یا وکیل...
انحصار وراثت زن فوت شده
وکیل ارث > پرسش و پاسخ حقوقی > انحصار وراثت زن فوت شدهانحصار وراثت زن فوت شده براساس قوانین و مقررات موجود و مخصوصا بند ت از ماده 9 قانون شوراهای حل اختلاف، دعوی مربوط به حصر وراثت در صلاحیت شوراهای حل اختلاف است. جهت طرح این دعوی، هریک از ورثه یا تمامی آنها و...
گواهی انحصار وراثت
وکیل ارث > پرسش و پاسخ حقوقی > گواهی انحصار وراثتگواهی انحصار وراثت براساس قوانین و مقررات مختلف هر فردی که فوت مینماید، برای امکان تصرف و تصاحب اموال وی توسط ورثه حتما میبایست برای متوفی اقدام به دریافت گواهی حصر وراثت کرد. گواهی انحصار وراثت چیست؟ گواهی حصر...
وکیل ارث مرد در عقدموقت
سلام. من جهانگیر نیازی هستم. موسس گروه وکلای دادگو. این مطلب رو با توجه به سوالات مکرر شما مخاطبان عزیز برای راهنمایی شما نوشتم. برای دریافت راهنمایی و دریافت مشاوره تخصصی در زمینه ارث بردن مرد در عقد موقت میتونین به راحتی از طریق دکمه زیر با من در تماس باشید.
0 Comments